Bra tips på hur du gör Halloween bra i år

Tips på något annorlunda att göra med sin partner på Halloween!

Halloween närmar sig, och kanske vet du inte vad du och din partner ska hitta på? Kanhända är du lite trött på att bara sitta hemma i soffan, med popcorn som hinner kallna medan ni scrollar igenom Netflix efter något att titta på? Då är det dags att ta nya tag kring er gemensamma Halloween. Föreställ dig att istället för det vanliga soffmyset få uppleva något nytt, kittlande och spöklikt – tillsammans med din trygga punkt i tillvaron! Lösningen stavas: spökvandring med middag. Detta presentkort berättigar mottagaren till en unik upplevelse, full av spänning och intressant historia. En riktigt bra present att ge sin partner när Halloween närmar sig. 

Upplevelsen innebär att ni får snöra på er promenadskorna och kanske ta något lite lugnande för nerverna strax innan. Spökvandringen leds nämligen av professionella skådespelande spökguider, vars uppgift är att skänka trovärdighet till det skrämmande temat för kvällen. Guiderna ledsagar er genom stadens gator och torg, och berättar samtidigt spännande historier. Ni får följa med till hemsökta områden, och lyssna på hiskeliga fakta om just de platserna. De spännande historierna inkluderar inte sällan mord, spöken och hemska sjukdomar. För att lugna er efter den hårresande promenaden avrundas det hela med en skön trerätters middag på en bra restaurang. Där kan ni i lugn och ro smälta de skräckhistorier som berättats för er, över en god måltid i fin miljö.

Kort sagt: här finns inget att förlora, bara roliga erfarenheter och minnen att vinna! Halloween är ju till för att få en stämning av mys och trevnad, men också att bli lite skrämd och rädd för en stund. Ger du  din partner detta presentkort inför Halloween, kan ni tillsammans se fram emot en upplevelse utöver det vanliga. Och det bästa av allt: soffan, popcornen och Netflix finns kvar till nästa år, vi lovar. 

Sprid gärna detta till dina vänner!

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *